info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Zweten tijdens de menopauze

Zweetaanvallen 's nachtsHeeft u last van zweten tijdens de menopauze? Naast de opvliegers overdag, die zomaar op kunnen zetten en grote invloed hebben op hoe u u voelt, kunt u er ook ’s nachts last van krijgen. Met andere woorden: wanneer u bijkomt van een dag vol opvliegers, kunnen ze ’s nachts zelfs door blijven gaan. Sommige vrouwen hebben hier weinig last van, maar er zijn ook vrouwen die er nachtenlang wakker van liggen. Of u nu veel last heeft van nachtzweten of weinig, wat verkoeling ’s nachts doet altijd goed. Bij bFan bent u aan het juiste adres voor een innovatieve manier van verkoeling om het nachtzweten in de overgang tegen te gaan.

Waarom zweet u tijdens de overgang?

De overgang is berucht vanwege de vele opvliegers. Wanneer u een opvlieger heeft, denkt uw lichaam eigenlijk dat u oververhit bent, terwijl dit u niet écht bent. U kunt het dan heel warm krijgen, waardoor uw lichaam gaat zweten om deze hitte kwijt te raken. Dit zweet en de hitte die u uitstraalt, worden opgenomen door uw beddengoed, waardoor u de warmte niet volledig kwijtraakt. Uw bed wordt vervolgens broeierig, klam en benauwd, wat uw slaapcomfort en -kwaliteit negatief beïnvloedt. Tijd voor een oplossing dus!

Zweten tijdens de menopauze is verleden tijd met de bFan

De innovatieve bFan-ventilator is speciaal ontworpen voor vrouwen die veel last hebben van zweten tijdens de menopauze. Deze ventilator blaast een rustig briesje tussen uw lakens. De warmte die uw lichaam heeft uitgestraald door de opvliegers, wordt zo de lakens uit geblazen. Hierdoor ontstaat er een aangename koelte op uw lichaam, waardoor u minder gaat zweten en u een betere nachtrust zal hebben. De bFan is effectiever dan reguliere ventilators of het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld een traditionele airconditioning. Daarom is de bFan een slimme investering voor het verminderen van nachtzweten, die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart