info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Werkt beter dan een verkoelend dekbed

Veel mensen hebben last van nachtzweten tijdens de zomer, maar het is ook goed mogelijk dat u ’s winters ook last heeft van overmatig zweten in bed. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals een slecht geventileerd binnenklimaat, een te hoge slaapkamertemperatuur of beddengoed gemaakt van synthetische stoffen. Een oplossing op de markt is een verkoelend dekbed. Helaas zijn veel van deze dekbedden ook gemaakt van synthetische stoffen, waardoor het probleem maar tijdelijk of matig opgelost wordt. Bij bFan zijn we ervan overtuigd dat onze innovatieve ventilator beter werkt dan een verkoelend dekbed.

Waarom werkt de bFan beter dan een verkoelend dekbed?

Een verkoelend dekbed maakt vaak gebruik van een soort materiaal dat redelijk ventilerend en absorberend is, zoals bijvoorbeeld wol of katoen. Echter pakt een verkoelend dekbed niet de oorzaak van uw nachtzweten aan, maar enkel de gevolgen. Om écht te kunnen genieten van een goede nachtrust zonder zweet, is het belangrijk om ook de oorzaak aan te pakken. De bFan is een voordelig alternatief voor verkoelend dekbed die u aan de rand van uw bed plaatst en een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Een verkoelend dekbed is hierdoor dus niet meer nodig.

De voordelen van de bFan

De bFan biedt een aantal voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuw dekbed. Hoewel de bFan wel energie verbruikt en een dekbed uiteraard niet, is het een zeer zuinig systeem. De jaarlijkse kosten zijn dan ook verwaarloosbaar. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Daarnaast slaapt uw oude vertrouwde dekbed altijd beter dan een nieuw dekbed, zeker als u deze stoffen en materialen niet gewend bent. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelig én comfortabel alternatief voor een verkoelend dekbed.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart