info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Welke voordelen heeft een bed fan kopen?

Bed fan kopenIedereen – jong en oud, vrouw of man – verliest zweet tijdens de slaap, vaak wel tot een halve liter per nacht. Het kan echter zo zijn dat u last heeft van overmatig zweten tijdens de slaap. Dit is heel normaal, maar kan wel ontzettend vervelend zijn. Gelukkig zijn er oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat u kunt genieten van een comfortabele, diepe slaap, iedere nacht weer. Eén van die oplossingen is het kopen van een bed fan. Voor een innovatieve bed fan bent u bij bFan aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de voordelen van het kopen van een bed fan? Wij zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op een rijtje.

Hoe werkt de bFan?

De bFan is een innovatieve ventilator die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan het voeteneind of aan de zijkant van uw bed. De hoogte van de ventilator is aan te passen van 48 cm tot wel 96 cm. Wanneer u de bFan aanzet, wordt er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen, zodat er een goede doorstroming van lucht ontstaat. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

De voordelen van het kopen van de bed fan van bFan

De bFan wordt steeds populairder, en dat is natuurlijk niet voor niets! De voordelen van het kopen van een bFan zijn onder andere:

 • Voordeliger dan airconditioning: de installatie van een volledig airconditioningsysteem is een dure grap. Daarnaast is het laten installeren van airconditioning zeer populair, waardoor het nog wel een jaar kan duren voordat u eindelijk kunt genieten van een koele bries tussen de lakens. Door een bed fan te kopen, wordt uw bed sneller, voordeliger én doelgerichter gekoeld.
 • Effectiever: de bFan is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden. Het is dan een (relatief kleine) investering, maar wel meer effectief dan het verlagen van een thermostaat of het aanzetten van een reguliere ventilator.
 • Op afstand bestuurbaar: onze bFan remote is op afstand bestuurbaar, waardoor u vanuit uw bed gemakkelijk de hoogte kunt verstellen en de instellingen kunt wijzigen.
 • Betere nachtrust: door het koele briesje van de bFan gaat u minder zweten, waardoor u een betere nachtrust zult hebben. U wordt niet meer wakker van het zweet, u hoeft niet meer regelmatig opnieuw in te slapen en uw slaap is dieper. Zo komt u helemaal tot rust!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart