info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Wat te doen tegen zweten in bed?

Zweten in de slaapWordt u eens of zelfs meerdere malen per nacht wakker, badend in het zweet? Hoewel iedereen – mannen en vrouwen, jong en oud – vrijwel iedere nacht een halve liter zweet verliest, kan overmatig zweten in bed zeker een probleem vormen. Wanneer u er wakker van wordt, kan het u namelijk beroven van een goede nachtrust. Op den duur kan dit weer negatieve effecten hebben op uw gezondheid. Heeft u dan ook last van zweten in de slaap? bFan legt u uit wat de mogelijke oorzaken zijn van zweten in de slaap en biedt de mogelijke oplossing.

Oorzaken van zweten in de slaap

Om een goede oplossing te kunnen bieden tegen zweten in bed, is het belangrijk om eerst te achterhalen wat de oorzaak ervan is. Alleen als het product volledig aansluit op de wensen en problemen van de gebruiker, kan het zich met recht een oplossing noemen. Ten eerste is het belangrijk om te weten hoe nachtzweten ontstaat. Hoge temperaturen en slecht geventileerde lucht in de slaapkamer kunnen ervoor zorgen dat uw lichaamstemperatuur verhoogt. Deze warmte stapelt zich op in uw beddengoed en matras, waardoor uw omgeving steeds heter en heter wordt. Hierdoor kunt u gaan zweten, wat ook in uw matras en beddengoed trekt. De oplossing tegen zweten in bed moet daarom de slechte doorstroming van de warmte tegengaan in het bed.

De oplossing tegen zweten in bed: de innovatieve bFan ventilator

Het opengooien van uw slaapkamerraam heeft nooit echt het gewenste effect en is daarnaast maar van korte duur. Daarom heeft bFan een innovatieve ventilator ontwikkeld, die ervoor zorgt dat u de hele nacht door kunt genieten van een goede nachtrust zonder overmatig zweten in bed. De bFan blaast een licht briesje tussen uw lakens kan en duwt zo de warme lucht uit uw bed en uw beddengoed. Daarnaast houdt het ook uw lichaam koel, waardoor u minder zal zweten in bed. Dit systeem is verstelbaar in de hoogte en in de sterkte, waardoor het naadloos aansluit op ieder bed en uw wensen met betrekking tot de kracht van de ventilator. De bFan is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart