info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Wat levert de bFan kopen voor mij op?

Oplossing nachtelijk zwetenIedereen – jong en oud, vrouw of man – verliest zweet tot een halve liter per nacht tijdens de slaap. De meeste mensen hebben hier geen last van (of hebben het zelfs niet door), maar het kan ook zo zijn dat u last hebt van overmatig zweet. Gelukkig is er een oplossing: door een bFan te kopen, kunt u iedere nacht weer genieten van een comfortabele, diepe slaap, iedere nacht weer.

Wat is de bFan?

De bFan is een innovatieve ventilator die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan het voeteneind of aan de zijkant van uw bed. Vervolgens blaast de bFan een zacht briesje tussen de lakens door, waardoor de warmte uit het bed verdreven wordt en uw lichaamstemperatuur daalt. U zult minder zweten, waardoor u ook minder vaak wakker wordt en u kunt genieten van een betere nachtrust.

De voordelen van het kopen van de bFan

 • Betere nachtrust: door het koele briesje van de bFan wordt de doorstroming van de lucht verbeterd. De warmte die uw lichaam uitstraalt, wordt daardoor continu de lakens uit geblazen. Hierdoor gaat u minder zweten, voelt uw lichaam koeler aan en slaapt u dieper en beter. Met alle positieve gevolgen van dien.
 • Effectief: de bFan is effectiever en efficiënter dan andere verkoelingsmethoden, zoals het openen van het raam, het verlagen van uw thermostaat of het gebruiken van een ‘normale’ ventilator. Sterker nog: de bFan zorgt voor meer verkoeling als dat u de thermostaat met zes tot acht graden verlaagd.
 • Voordeliger: de installatie van een volledig airconditioningsysteem is duur en neemt daarnaast ook veel tijd in beslag, waardoor het nog wel een jaar kan duren voordat u eindelijk kunt genieten van een koele bries tussen de lakens. Door een bFan te kopen, wordt uw bed sneller, voordeliger én doelgerichter gekoeld.
 • Op afstand bestuurbaar: de remote-versie van de bFan is op afstand bestuurbaar, waardoor u vanuit uw bed gemakkelijk de hoogte kunt verstellen tussen de 48 en 92 cm hoog en de instellingen kunt wijzigen. Zo hoeft u uw bed niet uit, waardoor u lekker kunt blijven liggen!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart