info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Voordelige airconditioning in slaapkamer

Oplossing nachtelijk zwetenDe slaapkamer kan een broeierige plek zijn. Vaak bevindt de slaapkamer zich direct onder het dak, in de nok of op de zolder, waar alle warmte uit de woning zich kan opstapelen. Hoewel het in de winter behaaglijk warm kan zijn, kan het in de zomer juist ondraaglijk zijn. De oplossing die tegenwoordig zeer populair is, is airconditioning laten installeren in de slaapkamer. Een volledig airconditioningsysteem kan echter heel duur zijn, en is daarnaast ook niet per se gericht op het bed, waardoor u alsnog badend in het zweet wakker kan worden. Voor een voordelige soort airconditioning voor in de slaapkamer bent u bij bFan aan het juiste adres. Onze bedventilatoren worden door een breed publiek met veel plezier gebruikt, vier seizoenen lang, 365 dagen per jaar!

De bFan: een innovatieve soort airconditioning

De bFan is een innovatieve en voordelige soort airconditioning voor in de slaapkamer die u aan de rand van uw bed plaatst. Waar een normale airco de hele kamer probeert te koelen, zorgt de bFan ervoor dat er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen wordt. Zo ontstaat er een goede doorstroming van lucht, die doeltreffender koelt dan een normale airconditioning. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

Voor voordelige airconditioning voor in de slaapkamer bent u bij bFan aan het juiste adres

Airconditioningsystemen kosten klauwen met geld en worden daarnaast geteisterd door lange levertijden. De bFan heeft u snel in huis én is stukken goedkoper! Daarnaast verbruikt de bFan weinig energie in vergelijking met een regulier airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige soort airconditioning in de slaapkamer, een investering die u binnen de kortste keren heeft terugverdiend. Niet alleen qua geld, maar ook qua nachtrust en een verbeterde levensstijl.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart