info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Voordelig uw bed koelen?

Iedereen verliest ongeveer een halve zweet per nacht. Hierbij maakt het niet uit of u jong of oud bent, vrouw of man. Echter hebben sommige mensen, zoals mensen met een medische aandoening, vrouwen in de overgang of mensen die van nature al wat meer zweten, last van overmatig nachtzweten. Het zweten kan uw nachtrust vervolgens negatief beïnvloeden, en daarmee uw dagelijks leven. Met de bedventilator van bFan kunt u echter voordelig en doelgericht uw bed koelen, waarbij u ook nog eens bespaart op energiekosten.

Hoe werkt de bFan?

De bFan is een innovatieve ventilator die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan het voeteneind of aan de zijkant van uw bed. De hoogte van de ventilator is aan te passen van 48 cm tot wel 96 cm. Wanneer u de bFan aanzet, wordt er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen, zodat er een goede doorstroming van lucht ontstaat. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

Zó voordelig kan de bFan uw bed koelen

Door te investeren in de bFan kunt u niet alleen besparen op het gebied van kosten voor de technologie, maar ook op energie, energiekosten en tijd. Hoewel het raam openzetten en een ‘normale’ ventilator aanzetten nóg goedkopere opties zijn dan de bFan, zijn ze vaak minder doeltreffend en is hun effect van korte duur. De bFan is dan ook in staat om sneller uw bed te verkoelen, en daarnaast is de levertijd van de bFan ook veel sneller dan bijvoorbeeld een airconditioningsysteem. ‘Echte’ airconditioningsystemen zijn daarnaast ook duur in de aanschaf. Als laatste is de bFan zeer zuinig wat betreft energie, waardoor het ook nog eens minder energiekosten vraagt én milieuvriendelijk is!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart