info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Voordelig een koele slaapkamer

Oplossing nachtelijk zwetenHeeft u last van overmatig zweten tijdens de slaap? Dan kan het zo zijn dat de kamertemperatuur van de slaapkamer veel te hoog is. De ideale slaapkamertemperatuur is tussen de 16 en de 18 graden, maar zeker in de zomer kan het lastig zijn om een fijne temperatuur te halen. Vaak bevindt de slaapkamer zich namelijk op de broeierigste plek in het huis, bijvoorbeeld direct onder het dak, in de nok of op de zolder, waar alle warmte uit de woning zich kan opstapelen. Het opengooien van uw ramen of het aanzetten van een kamerventilator lijkt niet te helpen en een airconditioningsysteem is vaak een dure grap. bFan biedt u de oplossing: met onze innovatieve bedventilator bereikt u voordelig een koele slaapkamer. Vier seizoenen lang, 365 dagen per dag!

De bFan koelt doelgericht, snel en langdurend

Voordat we in een goede, diepe slaap kunnen vallen, moet onze lichaamstemperatuur eerst voldoende dalen. In een te warme slaapkamer wordt dit dus bemoeilijkt. Daarnaast kunt u ook meerdere malen per dag wakker worden van de hitte en het zweet, omdat alle warmte in uw beddengoed trekt. Kortom: voor een goede nachtrust is het belangrijk om te investeren in een systeem dat uw slaapkamer koel kan houden. Omdat wij vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient, is onze bFan een kleine investering met een groot rendement. De bFan is een innovatieve en voordelige soort airconditioning voor in de slaapkamer die u aan de rand van uw bed plaatst. Waar een normale airco de hele kamer probeert te koelen, zorgt de bFan ervoor dat er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen wordt. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

Met de bFan geniet u snel en voordelig van een koele slaapkamer

Airconditioningsystemen kosten klauwen met geld en worden daarnaast geteisterd door lange levertijden. De bFan heeft u snel in huis én is stukken goedkoper! Daarnaast verbruikt de bFan weinig energie in vergelijking met een regulier airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige soort airconditioning in de slaapkamer, een investering die u binnen de kortste keren heeft terugverdiend. Niet alleen qua geld, maar ook qua nachtrust en een verbeterde levensstijl.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart