info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Verkoeling in bed ervaren

Oplossing nachtelijk zwetenHeeft u last van nachtzweten en wilt u dit graag verminderen, bijvoorbeeld omdat u er regelmatig wakker van wordt en het een negatief effect heeft op uw nachtrust? Of bent u op zoek naar voordelige airconditioning voor in de slaapkamer, ter voorbereiding van de hete zomerse nachten? Het ervaren van verkoeling in bed is belangrijk voor het bereiken van voldoende nachtrust. De bFan zorgt ervoor dat u iedere nacht weer verkoeling kunt ervaren, zowel voor het slapen gaan als gedurende de nacht.

Waarom zweten we ’s nachts?

Iedereen zweet tijdens de nacht, of u nu jong of oud bent of man of vrouw. Veel mensen merken het niet eens als ze zweten tijdens de slaap, maar het kan ook zijn dat u veel last heeft van de hitte en het zweten. Voor nachtzweten zijn diverse oorzaken aan te wijzen, zoals medische aandoeningen, de menopauze, synthetisch beddengoed of een te hoge slaapkamertemperatuur. Dit komt doordat wanneer we de dekens over ons heen slaan, de warmte die ons lichaam uitstraalt nergens heen kan. Het gevolg is dat het dekbed alle warmte vasthoudt, waardoor uw lichaamstemperatuur stijgt. Dit terwijl het juist belangrijk is dat uw lichaamstemperatuur daalt voor het slapengaan.

Het gevolg: u heeft moeite met inslapen, wordt meermaals per nacht wakker of slaapt zelfs helemaal niet. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een verminderd gevoel van welzijn en een slechtere gemoedstoestand. Daarom is het ook zo belangrijk dat u verkoeling in bed kunt ervaren.

Met de bFan kunt u verkoeling in bed ervaren, iedere nacht weer

De bFan is dé oplossing voor het ervaren van verkoeling in bed. Dit revolutionaire koelingssysteem zorgt voor een licht briesje tussen uw lakens, waarmee het de warme lucht uit uw bed duwt en uw lichaam koel houdt. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning. Met diverse standen, een verstelbare hoogte en een betrouwbare motor is de bFan een oplossing voor het ervaren van verkoeling in bed die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart