info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Stille airco op de slaapkamer

Oplossing nachtelijk zwetenWe krijgen steeds meer te maken met extreme hitte in Nederland. De temperaturen lijken ieder jaar te stijgen en de slaapkamer lijkt steeds benauwder te worden. Het is dan ook niet zo gek dat u het ’s nachts soms zo heet heeft, dat u er niet van kunt slapen. Er zijn verschillende oplossingen op de markt, zoals ventilatoren en airconditioningsystemen. Hoewel het misschien het ene probleem oplost – de hitte – creëert het wel weer een ander probleem. Het constante geluid dat deze systemen uitstoten, kan uw nachtrust ook bruut verstoren. Zo bent u dus nog geen steek verder in het verbeteren van uw slaap. Bent u daarom op zoek naar een stille airco voor op de slaapkamer? Dan is de bFan dé oplossing waar u naar op zoek bent.

Waarom werkt de bFan beter dan een reguliere ventilator of airconditioning?

De bFan is een innovatieve en voordelige soort airconditioning voor in bed die u aan de rand van uw bed plaatst. Waar een normale airco de hele kamer probeert te koelen, zorgt de bFan ervoor dat er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen wordt. Zo ontstaat er een goede doorstroming van lucht, die doeltreffender koelt dan een normale airconditioning. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Doeltreffend, efficiënt én geruisloos: dat is waar de bFan voor staat.

De bFan: dé stille airco voor op de slaapkamer

De bFan biedt een aantal voordelen die een regulier airconditioningsysteem niet biedt. Zo is de bFan veel voordeliger, sneller leverbaar én makkelijk zelf te installeren. Daarnaast verbruikt de bFan weinig energie in vergelijking met een regulier airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Het grootste voordeel van alles is echter dat de bFan ontzettend stil is, waardoor uw slaap niet alsnog verstoord wordt door een harde ruis. Zo draagt de stille airco van bFan bij aan een slaapkamer waar u écht tot rust kunt komen.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart