info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Slaap problemen overgang verhelpen

Zweetaanvallen 's nachtsDe overgang is een periode waar veel vrouwen tegenop zien. Dat is niet zo gek, want in deze periode kunt u last krijgen van diverse klachten en symptomen. Slaap problemen beslaan een groot deel van de klachten die vele vrouwen ondervinden. Deze problemen ontstaan vaak door nachtelijke opvliegers, die ertoe leiden dat u ’s nachts gaat zweten. Maar liefst 60% van de vrouwen in de overgang heeft last van dit nachtelijk zweten, wat kan leiden tot verminderde welzijn en een slechtere gemoedstoestand. Onze kennis van dit probleem hebben wij omgezet in een gebruiksvriendelijk en innovatieve soort ventilatie, waarmee u langdurig kunt genieten van een diepe en gezonde nachtrust. Wij leggen u graag uit hoe de bFan uw slaap problemen door de overgang kan verhelpen

Waardoor ontstaan uw slaap problemen?

De oorzaak van opvliegers zit eigenlijk tussen uw oren. Uw brein denkt onterecht dat het lichaam oververhit is, waardoor u overmatig gaat zweten. Overdag is dit al vervelend genoeg, maar ’s nachts kunt u er zelfs nog meer last van hebben. Uw warmte en uw zweet gaan namelijk in uw beddengoed zitten, waardoor de hitte zich opstapelt. Hierdoor gaat u nog meer zweten, waardoor u soms zelfs badend in het zweet wakker wordt. Eén van de meest voorkomende klachten van vrouwen in de overgang is het hebben van opvliegers. Omdat u zich dan oncomfortabel warm voelt, is het waarschijnlijk moeilijk om weer lekker in te slapen. De volgende dag kunt u daardoor extra prikkelbaar zijn en u u niet zo lekker voelt.

bFan helpt u bij het verhelpen van uw slaap problemen door de overgang

Het is daarom van belang om de slaap problemen die bij de overgang horen, zo snel mogelijk te verhelpen. De overgang kan een vervelende periode zijn, maar gelukkig zijn er oplossingen die u kunnen helpen met uw klachten. De bFan is ontworpen met de wensen van vrouwen in de overgang in het achterhoofd. Deze ventilator zorgt voor een verkoelend briesje en een goede doorstroming van de (inmiddels verwarmde) lucht. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning. Zo is de bFan een goede investering voor het verhelpen van slaap problemen die zijn ontstaan door de overgang, die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart