+31 6 15 38 77 24 info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

+31 6 15 38 77 24 info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Over ons

Over Bed Air Nederland: The BedFan Company

Tompkins Research, Inc. is een bedrijf dat zich toelegt op innovatieve producten die de levenskwaliteit van veel mensen verbeteren. De Bedfan is een origineel productidee dat werd bedacht en begin 2000 werd gecreëerd nadat uitvinder en oprichter, Kurt Tompkins, de markt zocht naar een ventilator die hem de hele nacht koel en droog kon houden zonder extreme energiekosten.

De vele fans die hij probeerde, produceerden alleen veel overhead ‘wind’, maar zorgden niet voor de constante koele verlichting en een goede nachtrust die hij zocht. Hij kon niets op de markt vinden dat zijn frustrerende dilemma kon oplossen. Tompkins realiseerde zich dat hij iets moest maken dat nieuw zou zijn op de markt, we kwamen eigenlijk met een origineel idee. Na honderden ontwerpen en proeven, bedacht Kurt wat nu het gepatenteerde bedfan persoonlijke koelsysteem is

Nadat veel familie en vrienden zijn Bedfan hadden uitgeprobeerd, ontdekte hij een hele nieuwe markt: vrouw in de overgang. Zijn schoonmoeder, die last heeft van opvliegers, probeerde de Bedfan en beleefde haar eerste comfortabele, droge nacht sinds jaren. Op dat moment besefte Kurt Tompkins dat hij veel mensen kon helpen.

Geïnteresseerd
in onze producten?

Verbeter uw nachtrust met de verschillende Bfan modellen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

    Winkelmand