info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Oplossing voor nachtelijk zweten

Oplossing nachtelijk zwetenNachtelijk zweten komt bij iedereen voor: zowel mannen als vrouwen en ouderen als jongeren verliezen gemiddeld zo’n 3 liter zweet per week tijdens het slapen. Doorgaans is dit geen probleem en heeft het geen invloed op de nachtrust. Het kan echter ook zo zijn dat u wél veel last ondervindt van het zweet. En wat u ook probeert – overstappen op katoenen pyjama’s of het wagenwijd openzetten van uw slaapkamerraam – het lijkt nooit voldoende te zijn. Uw nachtrust en daarmee uw welzijn en gemoedstoestand gaan achteruit, met alle gevolgen van dien. Tot nu! De innovatieve bFan biedt u de langdurige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het nachtelijk zweten.

Waarom zweten we ’s nachts?

De normale lichaamstemperatuur van mensen ligt zo rond de 36,5 graden Celsius. Het is dus niet zo gek dat we redelijk wat warmte uitstralen. Wanneer we de dekens over ons heen slaan, kan die warmte nergens heen. Met andere woorden: uw dekbed en matras vangen alle warmte op en houden deze warmte ook vast. Vervolgens stijgt uw lichaamstemperatuur weer, waardoor uw lichaam een andere manier moet vinden om van de warmte af te komen: zweten. Nachtelijk zweten kan echter zeer hinderlijk zijn wanneer het in overmatige hoeveelheden gebeurt en u er regelmatig wakker van wordt.

bFan biedt u dé oplossing voor nachtelijk zweten

De bFan is een speciale ventilator die speciaal is ontworpen voor mensen die veel last hebben van overtollige warmte tijdens de nachtrust, zoals vrouwen die last hebben van de overgang of mensen met een medische aandoening. De bFan werkt als volgt: dit revolutionaire koelingssysteem zorgt voor een licht briesje tussen uw lakens, waarmee het de warme lucht uit uw bed duwt. Ook houdt het uw lichaam koel, waardoor u minder last zal hebben van nachtelijk zweten. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning. Met diverse standen, een verstelbare hoogte en een betrouwbare motor is de bFan een oplossing voor nachtelijk zweten die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart