info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Nachtzweten verminderen?

Zweten in de slaapHeeft u last van nachtzweten en wilt u dit graag verminderen, bijvoorbeeld omdat u er regelmatig wakker van wordt en het een negatief effect heeft op uw nachtrust? Of bent u op zoek naar voordelige airconditioning voor in de slaapkamer, ter voorbereiding van de hete zomerse nachten? Als geen ander begrijpen wij het belang van het verminderen van nachtzweten. Onze kennis van dit probleem hebben wij omgezet in een gebruiksvriendelijk en innovatieve soort ventilatie, waarmee  u langdurig kunt genieten van een diepe en gezonde nachtrust. Wij leggen u graag uit hoe de bFan uw nachtzweten kan verminderen.

Nachtzweten: hoe en waarom?

Iedereen krijgt te maken met nachtzweten: gemiddeld verliest iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd, zo’n 3 liter zweet per week tijdens het slapen. Waar lang niet iedereen mee te maken krijgt, zijn zweetaanvallen waarbij de nachtrust bruut verstoord kan worden. Dit komt omdat wanneer we de dekens over ons heen slaan, de warmte die ons lichaam uitstraalt nergens heen kan. Het gevolg is dat het dekbed alle warmte vasthoudt, waardoor uw lichaamstemperatuur verder omhoog stijgt. Vervolgens moet uw lichaam een andere manier vinden om van de warmte af te komen: zweten. Een verstoorde nachtrust kan leiden tot een verminderd gevoel van welzijn en een slechtere gemoedstoestand. Kortom: om ervoor te zorgen dat u kunt blijven functioneren in de maatschappij, is het ontzettend belangrijk om het nachtzweten te verminderen.

bFan helpt u bij het verminderen van nachtzweten

De bFan is dé oplossing voor het verminderen van uw nachtzweten. Deze innovatieve ventilator is speciaal ontworpen voor mensen die veel last hebben van nachtzweten. Of het nu gaat om nachtzweten door een medische aandoening of ziekte, symptomen van de overgang of door een warmte slaapkamer, de bFan helpt u bij het terugkrijgen van uw nachtrust. Dit revolutionaire koelingssysteem zorgt voor een licht briesje tussen uw lakens, waarmee het de warme lucht uit uw bed duwt en uw lichaam koel houdt. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning. Met diverse standen, een verstelbare hoogte en een betrouwbare motor is de bFan een oplossing voor het verminderen van nachtzweten die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart