info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Nachtzweten in de overgang

Zweten in de slaapHeeft u last van nachtzweten in de overgang? Nachtzweten is een veelvoorkomende klacht in de overgang: zo’n 60% van de vrouwen heeft er namelijk last van. Hoewel de ene vrouw meer zweet dan de andere, is het voor geen van beiden een pretje als de nachtrust continu wordt onderbroken. Bij bFan bent u aan het juiste adres voor een innovatieve manier van verkoeling om het nachtzweten in de overgang tegen te gaan.

De oorzaak van nachtzweten in de menopauze

De overgang is een periode waar iedere vrouw tegen opziet vanwege de vele klachten en symptomen die erbij komen kijken. Eén van de meest voorkomende is nachtzweten. Zoals de naam al doet vermoeden, begint u overmatig te zweten tijdens het slapen. Het lichaam denkt dan dat het oververhit is, terwijl dit in het begin niet per se zo is. Maar als u het warm krijgt, moet uw lichaam de ‘overtollige’ hitte kwijtraken, waardoor u gaat zweten. Dit zweet en de hitte die u uitstraalt, wordt opgenomen door uw beddengoed, waardoor u de warmte niet volledig kwijtraakt. Het gevolg is dat u meerdere malen per nacht plotseling wakker kan worden door het zweten. Omdat u zich dan oncomfortabel warm voelt, is het waarschijnlijk moeilijk om weer lekker in te slapen, met alle negatieve consequenties als gevolg.

bFan biedt dé oplossing tegen nachtzweten in de overgang

De bFan is speciaal ontworpen voor vrouwen die veel last hebben van nachtzweten in de overgang. Deze ventilator blaast een rustig briesje tussen uw lakens, wat zorgt voor een goede doorstroming van de (inmiddels verwarmde) lucht. Hierdoor ontstaat er een aangename koelte op uw lichaam, waardoor u minder gaat zweten en u een betere nachtrust zal hebben. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning. Daarom is de bFan een slimme investering voor het verminderen van nachtzweten, die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart