info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Nachtelijke opvliegers verminderen

Zweetaanvallen 's nachtsHeeft u last van nachtelijke opvliegers tijdens de menopauze? Geen zorgen, u bent zeker niet de enige: maar liefst 60% van de vrouwen in de overgang heeft last van nachtelijk zweten. En hoewel de een meer zweet dan de ander, is het voor beiden geen pretje als de nachtrust continu wordt onderbroken door de hitte. Als geen ander begrijpen wij het belang van het verminderen van uw nachtelijke opvliegers. Onze kennis van dit probleem hebben wij omgezet in een gebruiksvriendelijk en innovatieve soort ventilatie, waarmee u langdurig kunt genieten van een diepe en gezonde nachtrust. Wij leggen u graag uit hoe de bFan uw nachtelijke opvliegers kan verminderen.

Waarom krijgt u nachtelijke opvliegers?

Eén van de meest voorkomende klachten van vrouwen in de overgang is het hebben van opvliegers. Wanneer u een opvlieger heeft, krijgt u het heel warm en begint u overmatig te zweten om zo de hitte een beetje kwijt te raken. Dit kan ook ’s nachts voorkomen, maar de hoeveelheid hangt af van het individu. Waar de een iets meer dan normaal zweet, wordt de ander meerdere malen badend in het zweet wakker. In beide gevallen denkt uw lichaam (onterecht) dat het oververhit is, waardoor u overmatig gaat zweten. Het gevolg is dat u meerdere malen per nacht plotseling wakker kan worden door het zweten. Omdat u zich dan oncomfortabel warm voelt, is het waarschijnlijk moeilijk om weer lekker in te slapen. Met andere woorden: de nachtelijke opvliegers kunnen uw nachtrust verstoren, wat weer negatieve gevolgen heeft voor bijvoorbeeld uw gemoedstoestand of welzijn.

bFan helpt u bij het verminderen van uw nachtelijke opvliegers

Bent u daarom op zoek naar een oplossing die de nachtelijke opvliegers voor u kan verminderen? De bFan is speciaal ontworpen voor mensen die veel last hebben van nachtzweten. Dit revolutionaire en innovatieve koelingssysteem werkt als volgt. Met de verstelbare body zorgt u ervoor dat de ventilator vanaf het voeteneind een rustig briesje tussen uw lakens blaast. Hoe hard of hoe zacht, dat bepaalt u helemaal zelf. Dit briesje zorgt voor een goede doorstroming van de (inmiddels verwarmde) lucht en zorgt voor aangename koelte op uw lichaam. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning. Zo biedt de bFan een investering voor het verminderen van nachtelijke opvliegers, die u snel heeft terugverdiend in de vorm van een goede nachtrust en een vitaal leven.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart