info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Menopauze

Nachtelijk zweten door de menopauze kan tegen gehouden worden!

Stop nachtelijk zweten!
Stopt slapeloze nachten na de menopauze!
Stopt nachtelijke opvliegers!
Zorgt voor veel koelere lakens!

Hieronder proberen wij in het kort uit hoe nachtzweten (in de menopauze) ontstaat en hoe dit kan worden gestopt.

Hoewel er veel opties zijn om nachtelijk zweten tijdens de menopauze aan te pakken, hebben ze vaak alleen te maken met de nasleep van het nachtelijk zweten. Neem bijvoorbeeld nachtkleding voor nachtelijk zweten, waarvan gedacht wordt dat hij zeer effectief is in het verzamelen van zweet, zal nachtelijk zweten niet stoppen. Ze verzamelen gewoon nachtelijk zweet in het materiaal.

Het is onze mening, en die van veel van onze klanten, dat het beter is om nachtzweten tijdens de menopauze vooraf te stoppen in plaats van simpelweg het zweet te verzamelen. Het bFan® koelsysteem stopt nachtelijk zweten en houd je de hele nacht droog en comfortabel.

Geïnteresseerd
in onze producten?

Verbeter uw nachtrust met de verschillende bFan®-modellen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Het revolutionaire bFan® koelsysteem stopt het nachtelijk zweten tijdens de menopauze door de warmte op te vangen die wordt opgebouwd door de nachtelijke opvlieger.

De menopauze zorgt ervoor dat uw lichaam op elk moment en zonder waarschuwing sterk in temperatuur stijgt, dit is bekend als de menopauze opvlieger. De opvlieger begint eigenlijk aan de binnenkant van ons lichaam, waar ons koelsysteem denkt dat het oververhit is. De controller laat bloed van binnen in ons lichaam naar de huid stromen om te proberen zichzelf heel snel af te koelen. Dit verwarmt op zijn beurt de huid en vertelt de controller dat het lichaam niet snel genoeg afkoelt. Het is op dat moment dat het nachtzweten begint.

De bFan® stopt nachtzweten voordat het begint. Lees onze referenties over nachtelijk zweten als gevolg van de menopauze en ook u zult ervan overtuigd zijn dat de eenvoudige technologie van de bFan® echt het nachtzweten tijdens de menopauze zal stoppen.

De bFan® levert eenvoudig een volledig beheersbare zachte bries langs uw lichaam met een snelheid die door u wordt gecontroleerd. De warmte die door de opvlieger wordt opgewekt, wordt tussen je lakens vandaan geduwd, zodat je lichaam de hele nacht koel blijft. Nachtelijk zweten in de menopauze maakt geen kans wanneer de Bedfan gebruikt word om uw lichaam koel te houden.

    Cart