info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Matras ventileren en reguleren

Nachtzweten is een veelvoorkomend probleem. Daarom zijn er inmiddels talloze oplossingen op de markt gebracht, die bedoeld zijn om uw nachtrust te verbeteren en het nachtzweten te verminderen. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse verkoelende matrassen te koop, zoals koudschuim matrassen of ventilerOplossing nachtelijk zwetenende topmatrassen. Door de open celstructuur van koelschuim wordt uw zweet goed geabsorbeerd, waardoor u niet meer zal baden in het zweet. Het is echter geen alomvattende oplossing: zo zorgt het er niet per se voor dat u uw lichaamstemperatuur beter kunt reguleren en daarnaast kan een koudschuim matras ook minder comfortabel aanvoelen. Met de bFan kunt u uw eigen matras gemakkelijk en efficiënt ventileren en reguleren.

Uw matras beter ventileren en reguleren met de bFan

Hoewel een koudschuim matras uw vocht opneemt, zorgt het niet voor ventilatie. Met andere woorden: een koudschuim matras pakt het gevolg, maar niet de oorzaak van nachtzweten aan. Door uw matras te ventileren en reguleren met de bFan pakt u zowel de oorzaak (slecht binnenklimaat) als het gevolg (zweten en een slechte nachtrust) van nachtzweten aan. De bFan is een innovatieve en voordelige soort airconditioning voor in bed die u aan de rand van uw bed plaatst en een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

Voor verkoeling in bed bent u bij bFan aan het juiste adres

De bFan biedt een aantal voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een koudschuim matras. Hoewel de bFan wel energie verbruikt, is het een zeer zuinig systeem. De jaarlijkse kosten zijn dan ook verwaarloosbaar. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Daarnaast slaapt uw oude vertrouwde matras altijd beter dan een nieuw matras, zeker als u geen koudschuim matras gewend bent. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige én comfortabele manier van uw matras ventileren en reguleren.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart