info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Last van zweetaanvallen ’s nachts?

Zweetaanvallen 's nachtsIedereen zweet ’s nachts. Jong of oud, man of vrouw: iedereen verliest gemiddeld 3 liter zweet per week tijdens de nachtrust. Hoeveel u precies zweet, hangt natuurlijk af van de slaapkamertemperatuur en uw lichaamstemperatuur. Nachtelijk zweten is in principe niet erg of schadelijk, totdat uw nachtrust eronder begint te lijden. Meerdere malen per nacht badend in het zweet is niet prettig, en de hitte kan het inslapen flink in de weg staan. Het slaaptekort wat u hierdoor kan ontwikkelen, kan vervolgens ook andere negatieve effecten hebben op uw gezondheid. Heeft u dan ook last van zweetaanvallen ‘s nachts? bFan legt u uit wat de mogelijke oorzaken zijn van uw zweetaanvallen ‘s nachts en biedt de oplossing.

Hoe ontstaan zweetaanvallen ’s nachts?

Ons lichaam genereert warmte, die we normaliter uitstralen en vervolgens kwijtraken. Wanneer we slapen, is dit echter niet altijd het geval. U kent het gevoel vast wel: na een warme dag stapt u uw heerlijk koele bed in, maar na een paar minuten is dat verkoelende gevoel alweer verdwenen. Dit komt doordat de warmtestraling van uw lichaam zich opbouwt in uw bed. Op een gegeven moment kan de warmte niet meer ontsnappen, waardoor de temperatuur omhoog schiet. Hierdoor kunt u last krijgen van zweetaanvallen ’s nachts.

Factoren die uw nachtelijk zweten beïnvloeden (en verergeren)

Twee grote boosdoeners zijn een slecht binnenklimaat en synthetische stoffen. Hoge temperaturen en slecht geventileerde lucht in de slaapkamer kunnen ervoor zorgen dat uw lichaamstemperatuur verhoogt, waardoor u gaat zweten. Dit effect is nog veel groter als uw beddengoed en nachtkleding gemaakt zijn van synthetische stoffen. Er zijn echter ook lichamelijke oorzaken aan te wijzen voor nachtelijke zweetaanvallen, zoals de menopauze, hormonale schommelingen en stress.

bFan is dé oplossing voor zweetaanvallen ‘s nachts

Nachtelijk zweten is niet per se ernstig, maar wanneer het langdurig een negatief effect heeft op uw welzijn en gemoedstoestand, is het belangrijk om te kijken naar oplossingen. U kunt de temperatuur in uw slaapkamer tijdelijk verlagen door het raam enkele minuten wagenwijd open te zetten, maar deze koelte is vaak maar kortstondig. De bFan zorgt ervoor dat u de hele nacht door kunt genieten van een goede nachtrust zonder zweetaanvallen. De bFan is een speciale ventilator die een licht briesje tussen uw lakens kan genereren en zo de warme lucht uit uw bed duwt. Het elimineert ook de warmte die zich in uw bed heeft opgehoopt en houdt uw lichaam koel, waardoor u minder last zal hebben van zweetaanvallen ‘s nachts. Dit systeem is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart