info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Koel slapen tijdens warme nachten

Slapen tijdens zwoele zomernachten is niet altijd even makkelijk. Omdat onze lichaamstemperatuur een aantal graden moet dalen om in een goede slaap te kunnen vallen, is het echter wél belangrijk om de slaapkamertemperatuur te laten dalen. De meest optimale slaapkamertemperatuur is tussen de 16 en 18 graden Celsius, maar tijdens warme nachten kan dit al te veel gevraagd zijn. Om toch een goede nachtrust te hebben, zorgt de bFan ervoor dat u koel kunt slapen tijdens warme nachten.

Waarom zweten we zo tijdens warme nachten?

Hoge temperaturen en slecht geventileerde lucht in de slaapkamer kunnen ervoor zorgen dat uw lichaamstemperatuur verhoogt. Dit terwijl het juist belangrijk is dat uw lichaamstemperatuur daalt voor het slapengaan. De warmte die u uitstraalt door de hoge slaapkamertemperatuur stapelt zich vervolgens op in uw beddengoed en matras, waardoor uw omgeving steeds heter en heter wordt. Hierdoor kunt u gaan zweten, wat ook in uw matras en beddengoed trekt. De oplossing tegen zweten in bed moet daarom de slechte doorstroming van de warmte tegengaan in het bed. Het wagenwijd openzetten van de ramen of het aanzetten van een ‘normale’ ventilator werken echter niet doeltreffend genoeg. Ook is die koelte slechts van korte duur.

bFan zorgt ervoor dat u koel kunt slapen tijdens warme nachten

De innovatieve bFan is een ventilator die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan de zijkant of aan het voeteneind. Wanneer u gaat slapen, zet u de bFan aan, en vervolgens blaast er een licht briesje tussen uw lakens. Zo wordt de warme lucht uit uw bed en uw beddengoed geduwd en houdt het uw lichaam lekker koel, waardoor uw lichaamstemperatuur daalt. De bFan is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden en is daarnaast goedkoper in de aanschaf dan bijvoorbeeld airconditioning.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart