info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Kleine airco slaapkamer

Oplossing nachtelijk zwetenNiets zo vervelend als naar bed gaan in een broeierige, benauwde slaapkamer. Het is vaak moeilijk om rustig in slaap te vallen en als het al lukt, is er een kans dat u midden in de nacht wakker wordt van de bedrukkende hitte of uw eigen zweet. Tegen die tijd is het nóg moeilijker om weer in slaap te vallen, waardoor u niet de rust krijgt die u nodig hebt om de volgende dag goed te functioneren. Veel mensen schakelen de hulp in van een ventilator of betalen een hoop geld voor een uitgebreid airconditioningsysteem, om vervolgens last te hebben van het geruis van deze apparaten. De oplossing voor het ene probleem blijkt dus juist weer een nieuw probleem te zijn. Bij bFan vindt u een kleine airco voor de slaapkamer die naast betaalbaar en geruisloos, ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt is in vergelijking met andere airco-systemen.

Hoe werkt de bFan?

De bFan is een innovatieve kleine airco voor in de slaapkamer die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan de zijkant van uw bed of aan het voeteneinde. Waar een normale airco de hele kamer probeert te koelen, zorgt de bFan ervoor dat er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen wordt. Zo ontstaat er een goede doorstroming van lucht, die doeltreffender koelt dan een normale airconditioning. De warme lucht wordt zo uit uw bed geblazen en laat uw lichaam voldoende afkoelen, zodat u een goede slaapkwaliteit kunt behouden.

bFan: de kleine maar oh zo fijne airco voor op de slaapkamer

Een compleet airconditioningsysteem is erg duur en is zoals eerder vermeld niet de meest efficiente optie. Vergelijken met reguliere airco’s is de kleine bFan airco voor op de slaapkamer namelijk een stuk doeltreffender, voordeliger, duurzamer en besparend voor uw energiekosten. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige en kwalitatieve optie wanneer u op zoek bent naar een kleine airco voor in de slaapkamer.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  • bFan® serie 2

   Oorspronkelijke prijs was: €295,00.Huidige prijs is: €255,00. incl. btw
  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

   bFan® serie 4

   Oorspronkelijke prijs was: €355,00.Huidige prijs is: €299,50. incl. btw

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart