info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Fris slapen met de bFan

Een goede slaap is van groot belang voor uw gezondheid en uw gemoedstoestand. Wanneer uw nachtrust wordt onderbroken door de hitte, en u daardoor niet meer goed in slaap kunt komen, kan dit dus negatieve gevolgen hebben voor uw welzijn. Bent u daarom op zoek naar een oplossing voor uw nachtzweten? Fris slapen doet u met de bFan aan uw bed!

De bFan pakt de oorzaak aan van uw nachtzweten

Iedereen, jong en oud en zowel vrouwen als mannen, zweet ’s nachts. De een merkt er niets van, terwijl de ander juist badend in het zweet wakker wordt. Wanneer uw lakens onder het zweet zitten, kan het voelen alsof uw bed niet meer zo fris is. Ook dit kan uw slaapkwaliteit negatief beïnvloeden. De innovatieve bFan is een bed fan die de oorzaak van uw nachtzweten effectief en doeltreffend aanpakt. U plaatst de bFan aan de rand van uw bed, welke vervolgens een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Zo zorgt de bFan ervoor dat u heerlijk fris kunt slapen, zowel in de zomer als in de winter en alles daartussenin.

De bFan zorgt ervoor dat u iedere nacht fris kunt slapen

Er zijn inmiddels veel verschillende oplossingen op de markt om uw nachtzweten een halt toe te roepen. De bFan biedt echter een aantal voordelen ten opzichte van het aanschaffen van bijvoorbeeld een airconditioningsysteem of een verkoelend dekbed. Hoewel de bFan wel energie verbruikt en een verkoelend dekbed uiteraard niet, is het een zeer zuinig systeem. De jaarlijkse kosten zijn dan ook verwaarloosbaar ten opzichte van de kosten van een airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelig én comfortabel alternatief voor de andere oplossingen op de markt.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart