info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Ervaar de gezondheidsvoordelen van de slaapkoeler

Oplossing nachtelijk zwetenHeeft u het ’s nachts vaak zo warm, dat u regelmatig badend in het zweet wakker wordt? Hoewel iedereen ongeveer een halve liter per nacht zweet, kan het zijn dat u ’s nachts last heeft van overmatig zweten. Dit komt omdat uw beddengoed en matras de warmte die u uitstraalt, als het ware ‘opslaan’. Wanneer u omringd bent door warmte, moet uw lichaam de hitte op een andere manier kwijtraken: zweten. Het is echter vervelend én ongezond als uw nachtrust vaak verstoord wordt door nachtzweten. De slaapkoeler van bFan draagt bij aan een gezonde en diepe nachtrust.

Wat is de bFan?

Er zijn diverse redenen waardoor u ’s nachts extra kunt zweten. Het kan bijvoorbeeld een bijwerking zijn van een bepaald medicijn, een symptoom van ziekte of een medische aandoening, een klacht van de overgang of simpelweg een te hoge slaapkamertemperatuur. Wat de oorzaak ook is, een slechte nachtrust door overmatig zweten is slecht voor de gezondheid. Daarom hebben wij de bFan ontwikkeld. De bFan is een innovatieve ventilator die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan het voeteneind of aan de zijkant van uw bed. Vervolgens wordt er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen, zodat er een goede doorstroming van lucht ontstaat. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

De gezondheidsvoordelen van de slaapkoeler

Het verbeteren van uw nachtrust is daarmee ook het meest vooraanstaande gezondheidsvoordeel van de slaapkoeler van bFan. Een goede nachtrust is namelijk essentieel voor het herstel van vele processen in ons lichaam, zoals ons metabolisme, onze concentratie en productiviteit. Daarnaast vermindert een goede nachtrust de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, depressies, ontstekingen en een goed afweersysteem. Wordt u dus regelmatig wakker van het nachtzweten en wordt uw nachtrust sterk beïnvloed hierdoor? Dan kan de slaapkoeler van bFan de oplossing bieden. Het gebruiksvriendelijke design en de doelgerichte koeling zorgen ervoor dat u gemakkelijk, snel en langdurig van een goede nachtrust, met alle gezondheidsvoordelen van dien!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart