info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Een bed ventilator; de voordelen

Oplossing nachtelijk zwetenBent u aan het oriënteren voor verkoeling in de slaapkamer, om zo te voorkomen dat u iedere nacht badend in het zweet wakker wordt? Hoewel iedereen ’s nachts zweet – vaak een halve liter per nacht – verliest de een meer zweet dan de ander. Sommigen hebben zelfs zo’n last van overmatig zweten, dat ze iedere nacht meerdere keren wakker worden. Eenmaal klam van het zweet is het vaak zo oncomfortabel in bed, dat het moeilijk is om weer in slaap te vallen. Hierdoor kunnen uw nachtrust én gezondheid negatief beïnvloed worden door het nachtzweten. De oplossing: een bed ventilator kopen. bFan legt u graag uit wat de voordelen zijn van deze speciale ventilator.

Hoe werkt de bFan?

Speciaal voor mensen met een medische aandoening, vrouwen in de overgang, mensen die last hebben van nachtzweten of mensen die ’s nachts lekker koel willen slapen, hebben wij de bFan ontwikkeld. De bFan is een innovatieve ventilator die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan het voeteneind of aan de zijkant van uw bed. Hoe hoog uw bed is, maakt niet uit: de hoogte van de ventilator is aan te passen van 48 cm tot wel 96 cm, zodat iedereen gebruik kan maken van de bed ventilator. Wanneer u de bFan aanzet, wordt er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen, zodat er een goede doorstroming van lucht ontstaat. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

De voordelen van het kopen van de bed fan van bFan

De bFan wordt steeds populairder, en dat is natuurlijk niet voor niets! De voordelen van het kopen van een bFan zijn onder andere:

 • Voordeliger dan airconditioning: het laten installeren van een airconditioning-systeem draagt een groot kostenplaatje met zich mee, en is daarnaast tijdrovend om te laten plaatsen. Een bed ventilator is vele malen goedkoper en werkt daarnaast veel doeltreffender dan airconditioning.
 • Effectiever: als het te warm is in uw slaapkamer, doet u wellicht de ramen open, zet u een reguliere ventilator aan of zet u de thermostaat lager. Al deze oplossingen zijn echter minder effectief dan onze bed ventilator. Sterker nog: de bFan is effectiever dan het verlagen van uw thermostaat met zes tot acht graden.
 • Betere nachtrust: door het koele briesje van de bFan gaat u minder zweten, waardoor u een betere nachtrust zult hebben. U wordt niet meer wakker van het zweet, u hoeft niet meer regelmatig opnieuw in te slapen en uw slaap is dieper. Zo komt u helemaal tot rust, wat uw gezondheid ten goede doet. U voelt u fitter en vitaler.
 • Op afstand bestuurbaar: onze bFan remote is op afstand bestuurbaar, waardoor u vanuit uw bed gemakkelijk de hoogte kunt verstellen en de instellingen kunt wijzigen.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart