info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Droog slapen, ervaar de bFan!

Wordt u regelmatig badend in het zweet wakker? Niet alleen in de zomer, wanneer het sowieso al extra warm is in de slaapkamer, maar ook ’s winters? Dan kan het zijn dat uw lichaamstemperatuur niet genoeg daalt tijdens het inslapen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een hoge slaapkamertemperatuur, medische indicaties, de menopauze of simpelweg synthetisch beddengoed. Maar wat de oorzaak van uw nachtzweten ook is, de gevolgen ervan kunnen uw welzijn, gemoedstoestand en gezondheid negatief beïnvloeden. Met de bFan aan uw bedzijde kunt u weer droog slapen en daarmee ook genieten van heerlijk slaapcomfort.

Hoe pakt de bFan uw nachtzweten aan?

De alomvattende oorzaak van uw nachtzweten is een te hoge lichaamstemperatuur. De oplossing hiervoor is simpelweg zorgen voor genoeg ventilatie. De innovatieve bFan is een bed fan die de oorzaak van uw nachtzweten effectief en doeltreffend aanpakt. U plaatst de bFan aan de rand van uw bed, welke vervolgens een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Zo zorgt de bFan ervoor dat u heerlijk droog kunt slapen, vier seizoenen lang.

Droog slapen met een voordelig en innovatief systeem

Hoewel er diverse oplossingen zijn voor het nachtzweten, biedt de bFan een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een airconditioningsysteem of een verkoelend dekbed. De bFan verbruikt energie, terwijl een verkoelend dekbed, kussen of matras dit niet doet. De jaarlijkse kosten zijn echter verwaarloosbaar ten opzichte van de kosten van een airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelig én comfortabel alternatief voor de andere oplossingen op de markt.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart