info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

De oplossing voor een anti zweet dekbed (matras)

Oplossing nachtelijk zwetenHeeft u last van nachtzweten? Dan bent u zeker niet de enige. Nachtzweten is een probleem dat voorkomt bij zowel mannen als vrouwen en zowel oude als jonge mensen. Niet iedereen heeft er evenveel last van, maar voor de mensen die een slechte nachtrust hebben door het nachtzweten zijn er inmiddels vele oplossingen bedacht. Eén oplossing is bijvoorbeeld de aanschaf van een anti zweet dekbed. Een andere oplossing is de aanschaf van een anti zweet matras. Van deze matrassen en dekbedden zijn er diverse soorten, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Een koudschuim matras is neemt het zweet goed op, maar heeft geen ventilerende eigenschappen. En een wollen dekbed is vochtregulerend en ventilerend, maar ligt niet zo lekker als uw vertrouwde dekbed. De bFan is dé oplossing voor nachtzweten die de kwaliteiten van een anti zweet dekbed en anti zweet matras ruim overstijgt.

Ventilatie gaat transpiratie tegen

Hoewel een anti zweet dekbed of een anti zweet matras uw vocht opneemt, zorgt het niet voor een betere ventilatie. En juist dat is belangrijk voor het aanpakken van uw nachtzweet. De bFan is een innovatieve en voordelige oplossing voor een anti zweet dekbed of matras die u aan de rand van uw bed plaatst en een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Een absorberend dekbed of matras is daardoor niet meer nodig.

De bFan: de oplossing voor een anti zweet dekbed en matras

De bFan biedt een aantal voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een anti zweet matras of anti zweet dekbed. Hoewel de bFan wel energie verbruikt, is het een zeer zuinig systeem. De jaarlijkse kosten zijn dan ook verwaarloosbaar. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Daarnaast slaapt uw oude vertrouwde matras altijd beter dan een nieuw matras of dekbed, zeker als u deze stoffen en materialen niet gewend bent. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige én comfortabele oplossing voor een anti zweet dekbed of een anti zweet matras.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart