info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

bFan, beter dan een koel matras!

Oplossing nachtelijk zwetenWanneer u het snel warm hebt tijdens de slaap – en vervolgens badend in het zweet wakker wordt – kan het zijn dat uw gemoedstoestand en algeheel welzijn negatief beïnvloed worden. Het is dan ook logisch dat u op zoek gaat naar oplossingen die uw nachtrust weer kunnen verbeteren. Er zijn diverse mogelijkheden op de markt, zoals verkoelende hoofdkussens, dekbedovertrekken en matrassen. Deze producten worden echter gemaakt van materialen die misschien wel goed verkoelen, maar alsnog ten koste gaan van uw slaapcomfort. Met de bFan kunt u uw eigen vertrouwde kussens, dekbedden en matras blijven gebruiken zónder in te leveren op slaapkwaliteit.  Vier seizoenen lang, 365 dagen per jaar zorgt de bFan voor een koel matras!

Waarom is de bFan beter dan een koel matras?

Niets ligt zo lekker als uw eigen kussen, beddengoed en matras, ook al zorgt het ervoor dat u het warm krijgt en overmatig gaat zweten. Niet voor niets is dat precies hetgeen wat we het meeste missen als we op vakantie zijn! Het is dan ook een grote stap om al uw vertrouwde beddengoed te vervangen voor verkoelende materialen. Het slaapt namelijk tóch anders als uw matras gemaakt is van koudschuim of u een ventilerend topmatras over uw eigen matras legt. Om toch te kunnen genieten van een koud matras zonder afscheid te nemen van uw eigen beddengoed, kunt u gebruikmaken van de bFan. De bFan is een innovatieve en voordelige soort airconditioning voor in bed die u aan de rand van uw bed plaatst en een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten.

Voor verkoeling in bed bent u bij bFan aan het juiste adres

De bFan biedt een aantal voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een koel matras. Hoewel de bFan wel energie verbruikt, is het een zeer zuinig systeem. De jaarlijkse kosten zijn dan ook verwaarloosbaar. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige én comfortabele oplossing voor uw nachtzweten in vergelijking met het aanschaffen van een koel matras!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart