info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Altijd een fris dekbed met de bed fan

In de zomer, wanneer de zon uw slaapkamer langzaamaan omtovert tot een sauna, is het niet zo gek dat u moeite heeft met slapen. Om goed in slaap te kunnen vallen, moet onze lichaamstemperatuur namelijk kunnen dalen. In een warme ruimte, omringd door beddengoed, is het dus minder makkelijk om lekker in te slapen. En wanneer u dan eindelijk in slaap valt, bestaat er een kans dat u midden in de nacht weer wakker wordt van uw zweet: u bent weer terug bij af. De bed fan van bFan zorgt er echter voor dat u vier seizoenen lang kunt genieten van een perfect fris dekbed. Zo krijgt u uw goede en gezonde nachtrust weer terug en voelt u zich optimaler en vitaler.

Hoe zorgt de bed fan van bFan voor een fris dekbed?

De bFan is een bed fan die u aan de rand van uw bed plaatst en vervolgens een zacht briesje tussen uw lakens blaast. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Hiermee pakt het niet alleen het gevolg aan van een suboptimale slaaptemperatuur (namelijk nachtzweten), maar ook de oorzaak: een gebrek aan ventilatie. En omdat de bFan direct aan uw bed staat, koelt het doeltreffender dan bijvoorbeeld slapen met het raam open, airconditioning of een verkoelend dekbed kopen. Met onze bed fan voelt uw dekbed weer fris aan!

Waarom is de bFan een beter alternatief dan een verkoelend dekbed?

De bFan biedt een aantal voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een verkoelend dekbed. Hoewel de bFan wel energie verbruikt en een verkoelend dekbed uiteraard niet, is het een zeer zuinig systeem. De jaarlijkse kosten zijn dan ook verwaarloosbaar. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Daarnaast slaapt uw oude vertrouwde dekbed altijd beter dan een nieuw dekbed, zeker als u deze stoffen en materialen niet gewend bent. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelig én comfortabel alternatief voor een verkoelend dekbed.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart