info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Alternatief voor airconditioning

Oplossing nachtelijk zwetenHeeft u last van een broeierige slaapkamer, met name in de lente en de zomer? Wanneer u een slaapkamer op een bovenverdieping heeft, in een nok of direct onder het dak, kan het zijn dat u extra last heeft van de hitte. Dit omdat uw slaapkamer direct van bovenaf verwarmd wordt door de zon, en alle overige warme uit het huis langzaam naar boven stijgt. In de slaapkamer is het echter juist belangrijk dat de kamertemperatuur laag genoeg is, omdat het anders uw nachtrust negatief kan beïnvloeden. Airconditioning aanschaffen is een optie, maar bij bFan bent u aan het juiste adres voor een beter alternatief. Met onze innovatieve bed ventilatoren wordt uw beddengoed en uw lichaam de hele nacht door in alle stilte – met maximum efficiëntie – gekoeld!

Hoe werkt de bFan?

De bFan is een innovatief alternatief voor airconditioning in de slaapkamer die u aan de rand van uw bed plaatst, bijvoorbeeld aan het voeteneind of aan de zijkant van uw bed. Waar een normale airco de hele slaapkamer probeert te koelen, zorgt de bFan ervoor dat er een zacht briesje direct tussen uw lakens geblazen wordt. Zo ontstaat er een goede doorstroming van lucht, die doeltreffender koelt dan een normale airconditioning. Door de bFan wordt alle warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten en u een betere nachtrust zal hebben.

De bFan is het voordelige alternatief voor airconditioning

Niet alleen werkt de bFan efficiënter en doeltreffender dan normale airconditioning, het is ook een voordelig alternatief op het gebied van investeringskosten en energiekosten. Airconditioningsystemen zijn vaak een redelijk dure investering met lange levertijden, terwijl de bFan binnen de kortste keren aan uw bed staat voor minder. Daarnaast verbruikt de bFan minder energie in vergelijking met een regulier airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een goed alternatief voor airconditioning in de slaapkamer, een investering die u binnen de kortste keren heeft terugverdiend qua geld én een verbeterde nachtrust.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart