info@bfan.nl Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

info@bfan.nl
Beatrixhaven 27, 4251 NK Werkendam

Airconditioning in bed

Oplossing nachtelijk zwetenHeeft u last van overmatig zweten tijdens de slaap, door bijvoorbeeld een medische aandoening, de overgang of een slecht binnenklimaat in de slaapkamer? Wat de oorzaak ook is, het overmatig zweten kan uw nachtrust, en daarmee ook uw gezondheid en gemoedstoestand, negatief beïnvloeden. Het is dan ook belangrijk om een oplossing te vinden voor het nachtzweten, zodat u snel weer kunt genieten van een goede, diepe slaap. Bij bFan bent u aan het juiste adres voor een soort airconditioning voor in bed, die uw lichaam en beddengoed doelgericht en efficiënt koelt.  Vier seizoenen lang, 365 dagen per jaar!

De bFan: een innovatieve soort airconditioning

U kent het gevoel vast wel. U stapt de slaapkamer binnen, en het blijkt ontzettend broeierig te zijn. Ook buiten is het nog warm, dus de ramen openzetten heeft geen zin. De ventilator maakt een enorme herrie. Kortom: u wilt eigenlijk een soort airconditioning voor in bed aanschaffen. De bFan is een innovatieve en voordelige soort airconditioning voor in bed die u aan de rand van uw bed plaatst. Waar een normale airco de hele kamer probeert te koelen, zorgt de bFan ervoor dat er een zacht briesje tussen uw lakens geblazen wordt. Zo ontstaat er een goede doorstroming van lucht, die doeltreffender koelt dan een normale airconditioning. Hierdoor wordt de warme lucht uit uw bed geblazen en voelt uw lichaam koel aan, waardoor u minder gaat zweten. Betere nachtrust gegarandeerd!

Voor airconditioning in bed bent u bij bFan aan het juiste adres

De bFan biedt een aantal voordelen die een regulier airconditioningsysteem niet biedt. Zo is de bFan veel voordeliger, sneller leverbaar én makkelijk zelf te installeren. Daarnaast verbruikt de bFan weinig energie in vergelijking met een regulier airconditioningsysteem. Wanneer u de bFan het hele jaar door op 100% vermogen laat draaien, kost het u slechts €12,12 per jaar. Gecombineerd met de relatief lage aanschafprijs is de bFan een voordelige soort airconditioning in de slaapkamer, een investering die u binnen de kortste keren heeft terugverdiend. Niet alleen qua geld, maar ook qua nachtrust en een verbeterde levensstijl!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een bFan of wilt u graag meer informatie over het systeem? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@bfan.nl. Wij helpen u graag van uw nachtelijk zweten af te komen!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  10 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

  Voordelige
  airconditioning

  Betere
  nachtrust

  Makkelijk
  verstelbaar

  Afstand
  bestuurbaar


  Voordelige
  airdonditioning


  Betere
  nachtrust


  Makkelijk
  verstelbaar


  Afstand
  bestuurbaar

   Cart